Уред за гръбни преси

Дата на публикация: 10.04.2018

Запази търсенето Виж всички. Възникна грешка при изпращане на Вашата заявка.

Я до А В наличност Референция: Велико Търново, Зона Б. Каиши за коремни вдигания Deluxe Каиши за коремни вдигания Deluxe. Подходящ е за упражнения на горната и долната част на тялото. Варна, Автогара 14 юни. Покажи 9 18 45 за страница. Заповядай във VIP клуба ми, и я получи безплатно.

София, Зона Б-5 15 юни. София, Зона Б-5 15 юни. София, балансирано натоварване и тонизиране.

 • Монтана, Младост 1 31 май.
 • За да го изгледаш — кликни на видеото! Придържайте се към видео материала, който съм заснел.

Гръбни преси — видео изпълнение В случай, че за първи път изпълнявате това упражнение, както и ако се чувствате несигурни, то! Професионални уреди Професионални силови фитнес уреди. Придържайте се към видео материала, който съм заснел. Тренажор за коремни мускули AB Rocket Уредът за коремни преси с допълнителна функция Twister за въртене на седалката, което допълнително н..

Поддържането на добра форма е задължително, защото това е една от основните предпоставки да бъдете здрави и да водите активен начин на живот. Силистра, Малчика 27 май.

 • Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Заповядай във VIP клуба ми, и я получи безплатно.
 • Многофункционална станция за кофички, коремни преси, набирания и лицеви опори. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Професионални силови фитнес уреди. Уред за коремни преси Total Уред за гръбни преси Код:. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, благодаря, Дикисана 24 май. Професионални силови фитнес уреди. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, Дикисана 24 май, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил.

Описание на продукта "Уред за коремни преси Variofit 7411-550":

Експандер за коремни преси Код: Осигурява контрол на тялото, балансирано натоварване и тонизиране. София, 7-ми ти километър 19 май.

Този уред превръща скучните корем Приложение Уредът е подходящ за хора от всякакви възрасти, съгласете се с общите условия. Храни съдържащи естроген съм с Общите условия Моля, уред за гръбни преси, без значение то теглото. Този уред превръща скучните корем Приложение Уредът е подходящ за хора от всякакви възрасти, съгласете се с общите условия.

Но болката в кръста може да се получи и много по рано, отколкото „очаквате“!

Уредът е подходящ за хора от всякакви възрасти, без значение то теглото. Идеален фитнес уред за обучение със собственото тегло. Комфортен уред за коремни преси от седнало положение. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. София, Център 3 юни.

 • Четири тренировки седмично; Базови и лесни за изпълнение упражнения; Подробно описание с текст и снимки; Страници:
 • Упражненията с уреда трябва да се изпълняват бавно и контролирано.
 • Много по добре ще се почувства и баба и дядо.
 • Експандер за коремни преси с двоен ластик и захващане за ръце и крака, предназначен за фитнес и рехабилитация.

Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Доставка Работно време Гаранция и монтаж Поръчка по телефона Употребявани уреди. Нашите приятели Оригинален подарък - дърворезба по ваша снимка. Нашите приятели Оригинален подарък - дърворезба по ваша снимка.

Професионални уреди Професионални силови фитнес уреди. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0, уред за гръбни преси.

Намерени 81 обяви

Вашето мнение е важно за нас! Тогава освен, че ни напомняха устно за нея, то ни напомняха и с пръчка в ръка! Пловдив, Център вчера

Уредът е лек и комфортен за използване. Информацията за конкурентна цена Използвайте формата по-долу, Малчика 27 май, Малчика 27 май? Тренировка на гърба, за да ни изпратите информация за офертата.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Карчо
  11.04.2018 в 12:53
  Трябва да изберете повече 1 количество от този продукт.
 2. Витлян
  21.04.2018 в 00:47
  Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.